Iako se u poslednje vreme moglo čuti da je brak glumice Jane Milić-Ilić i njenog supruga, televizijskog producenta Miodraga Ilića u krizi, zgodna Lejla iz serije “Larin izbor” kaže da trenutno u njenom braku sve savršeno funkcionište. Jana je demantovala priče da su njihove emocije oslabile, zato što je ona zbog obavezau vezi sa snimanjem serije skoro dve godine boravila u Hrvatskoj. Kao i kod većine bračnih partnera, u odnosu poznate umetnice i njenog supruga bilo je malih trzavica, ali one nijednog trenutka nisu pretile da u potpunosti pokvare sreću popularnog para.
Pošto je nedavno završeno snimanje serije “Larin izbor”, u kome je Jana imala veoma zapaženu ulogu, lepa glumica vratila se svakodnevnom životu u Beogradu. U restoranu “Franš”, u glavnom gradu naše zemlje, u kome je pre dve godine izabraniku svog srca reka sudbonosno “da” talentovana Kruševljanka i poznati televizijski producent upriličili su intimnu proslavu svoje ljubavi.
Moj suprug Miša i ja godišnjicu braka proslavili smo na najlepši mogući način. Sami smo uživali u prijatnoj večeri u restoranu “Franš”, u kome smo se pre dve godine venčali. Bilo je baš romantično – istakla je za mazagin “Hello”Jana, osvrnuvši se na navode da u poslednje vreme u njenom braku baš ne cvetaju ruže.
U mom braku sve savršeno funkcioniše. Ja sam presrećna i veoma zaljubljena u svog supruga. U Hrvatskoj mi je bilo prelepo jer sam bila deo jedne vrlo uspešne glumačke ekipe. Ipak, srce mi je sve vreme bilo u Srbiji, moji najmiliji su mi sve vreme nedostajali, zbog čega sam jedva čekala da se vratim u Beograd – kaže glumica, koja je po povratku kući dobila interesantne glumačke ponude.
Nedavno je ponela divna iskustva sa snimanja serija “Nadrealisti”, a uskoro će zaigrati i u jednom filmu.

Leave a Reply