Zbog uloge Marine Filipović u seriji ‘Istine i laži’ glumica je ošišala dugu kosu na paž, ali brigu o njoj i dalje prepušta profesionalcima, dok rituale nege lica ne menja godinama, kao ni parfem Narciso Rodriguez

Čim ustanem, prvo se umijem, istuširam se i onda se opet umijem hladnom vodom. To je rutina koja mi pomaže da zadržim čvrstinu i tonus kože. Budući da sam na snimanju od šest ujutru do osam uveče sa teškom šminkom na licu, veliku pažnju posvećujem njegovoj nezi. Vrlo mi je bitno čime ga čistim, toniram i hidriram. Posebno brinem o predelu oko očiju i kreme koje koristim za ovaj deo moraju da budu kvalitetne. Nekad koristim onu brenda Vichy, a nekad Bioderminu.

Koliko god da sam umorna i gde god da sam, nikad sebi ne bih dozvolila da zaspim sa šminkom na licu. Ne postoji opravdanje za to. Prvo je skidam Bioderminom micelarnom vodom za osetljivu kožu, a onda sprovodim poseban organski program za njeno uklanjanje.

Negu kose sam prepustila vrhunskom profesionalcu Marčelu, koji vodi računa o njoj i za potrebe serije “Istine i laži” i privatno. Želela sam da zadržim dugu frizuru, ali ekipa serije je smatrala da će mi uz ulogu bolje stajati paž i na kraju sam se ošišala. Veoma sam zadovoljna promenom. Kad sama sređujem kosu kod kuće, koristim proizvode brenda John Frieda, šampon, masku i balzam. To je linija za negu najpoznatijeg njujorškog frizera Džona Fride, koju mi je otkrila drugarica, zbog čega sam joj zahvalna.

Godinama sam verna parfemu Narciso Rodriguez, volim sve njegove mirisne note.

Leave a Reply